Kangaroo Design - hem!


Domännamn
Webbhotell
Webbdesign
Webbshop
Referenser
Kontakta oss
 
 
 


  Vi hjälper er att skapa er hemsida.


För Dig som önskar en webbshop kopplad
till Din hemsida har vi lösningen!

På dina kunders språk och valuta!
Vi har utvecklat vår webbshop för att vara dynamisk när det gäller språk och valuta. Ni kan via ett enkelt administrationsgränssnitt översätta ALL text i systemet (menyer, produkter, beskrivningar, sidor etc..) och på så sätt nå kunder i hela världen.

Moms och växlingskurs
Webbshoppen stödjer också olika momsatser vilket gör att Ni enkelt kan sälja olika produkter i din shop. Det finns även ett system för att sköta växlningskurser så att dina kunder kan välja att betala i sin egen valuta.
 
PRISINFORMATION

ABONNEMANG - 390 KR / MÅN

Vi sätter upp webbshoppen åt er på NameISPs webbhotell (som ingår i månadshyran). Ni får ett administrationsgränssnitt där ni kan lägga upp era produkter och all information som rör varje produkt, handlägga ordrar, sköta översättning av sidor etc. Allt sköter ni via er egen webbläsare ex. Internet Explorer med hjälp av ett lösenord.


ALLA PRISER EXKLUSIVE MOMS.

Cecilia Rosenhall på willma.se säger så här:
"NameISP och Kangaroo Design har gjort min hemsida/webbutik. Jag är jätte nöjd med resultatet och även samarbetet under uppbyggnaden. Shoppen har varit igång sedan 6 januari och alla köp/transaktioner som gjorts sedan dess har fungerat klanderfritt.
Trots att jag sitter i Stockholm så har arbetet tillsammans med både NameISP och Kangaroo Design fungerat jättebra via mail och telefon.
Jag fick snabbt svar när jag skickade min förfrågan/offert till Kangaroo Design och denna effektivitet har fortsatt genom hela samarbetet, vilket gjort att jag snabbt kunnat se resultat. Jag kan varmt rekommendera NameISP och Kangaroo Design!"

www.willma.se
Referenser:

Yogo.se - Ekologiska kläder
Willma.se - Svenska produkter
Guldlocken.se - hårvård

 © Kangaroo Design 2004-2012 Vi skapar helhetslösningar på Internet
Kangaroo Design, Radiovägen 2, Västra Frölunda - info@kangaroodesign.se
Webbhotell: plats.se


250x250
Webbhotell hos binero »

Webbhotell hos Crystone »

Webbhotell hos One »

Vill du tjäna pengar på din hemsida?
Klicka här!